In deze groep kunt u werken bekijken, die ik gemaakt heb n.a.v. opdrachten

uit 1996 tot 2006 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Langeloo

2006

Een opdracht van de firma Heijmans, die een terrein van de NAM had geasfalteerd. Dit schilderij is bij de opening van de NAM installatie aangeboden. Het was een groot en nieuw projekt van de NAM en was 'savonds op het journaal en dat was voor mij heel bijzonder.

5 hoeden

2005

Opdracht van een IRRI medewerker.

Boerderij

2005

Opdracht van een particulier om hun boeerderij te schilderen.

Rypke

2005

Opdracht van een groep mensen, die het schilderij kado wilden doen aan een paarden eigenaar, waar deze groep mensen steeds paardrijden. Op het schilderij staat het paard van de eigenaar.

Vento

2004

Opdracht van een particulier, die het hoofd van het paard van zijn vriendin wilde laten schilderen als kado.

Huis

2000

Dit schilderij was een opdracht van een aannemer, die dit nieuw huis op de bouwbeurs wilde promoten.

Mels

2000

Opdracht voor een bedrijf, wat voor een grote krant drukkerij het parkeer terrein heeft belijnd. Het grote terrein werd met strepen en tekst ingedeeld, zodat het op een tekstpagina van een krant leek.

Grondverzet

1999

Opdracht van een grondverzet bedrijf, om materieel van het bedrijf in aktie te zien. Het schilderij hangt bij het bedrijf op het kantoor.

Hoorn

1999

Opdracht van een particulier

Logo

1999

Opdracht van het wegenbouw bedrijf Heijmans. Voor het nieuwe kantoor zochten ze kunst. Zeven werken hebben ze uitgezocht en ze wilden zeven werken, wat betrekking had op het bedrijf. Dit werk, waar ik het logo van het bedrijf in heb verwerkt is er één van.

Natuurstroom

1999

Een opdracht van de nuon omtrent natuurstroom.

Woudengroep/nuon

1999

Voor de nuon heb ik dit werk gemaakt, wat de nuon als kado wilde geven aan de woudengroep. De woudengroep had een zonnepaneel laten plaatsen. De opdracht was:'twee bedrijven die samenwerken aan natuurstroom'.

Huis

1996

Opdracht van een bedrijf, dat dit schilderij kado heeft gedaan aan een werknemer die 25 jaar bij het bedrijf werkzaam was. Het is het huis van de werknemer.